ΑρχικήΠροφίλΗ εταιρία

 

Η επιχείρηση MARINECENTER ιδρύθηκε το 1993 με βασικό σκοπό την πώληση και επισκευή σκαφών αναψυχής και μηχανών θαλάσσης καθώς και την διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Στις σύγχρονες και πρότυπες, ακόμη και για Ευρωπαϊκά δεδομένα ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας με έκταση 7000 τμ, εξ αυτών 700 τμ κτηριακών εγκαταστάσεων, διαθέτουμε μέσω μακροχρόνιων διεθνών και τοπικών συνεργασιών τα κορυφαία σε κάθε κατηγορία κατασκευής σκάφη, εμπορικές και αξιόπιστες εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης καθώς επίσης και μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων σκαφών.

Αξίζει αναφοράς η νέα καθετοποιημένη μονάδα μας στην οποία δυνάμεθα σύνθετων κατασκευών και βέβαια επισκευών, παρέχεται δε ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη, άμεση και οικονομικά ανταγωνιστική εξυπηρέτηση.

            4  13  11  3  1  

            

Πρωταρχική επιδίωξη μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη παρέχοντας υπηρεσίες μεγάλης προστιθέμενης αξίας. Η επιδίωξη αυτή αποτελεί συνισταμένη, αφ ενός της μέχρι σήμερα εμπειρίας μας και αφετέρου του κινήτρου μας που είναι η αγάπη για την θάλασσα.

Όπλα στην επίτευξη των ανωτέρω στόχων είναι η εξειδίκευση, η διαρκής ενημέρωση όλου του τεχνικού προσωπικού πάνω στις εξελίξεις σκαφών και κινητήρων και τέλος οι έξυπνες, πρότυπες και ολοκληρωμένες προτάσεις μας.

              2  5  12  9  7

              P1010385

              

Go to top