ΑρχικήΥπηρεσίεςΠωλήσεις μηχανών

Πωλήσεις μηχανών


4

Στις σύγχρονες και πρότυπες, ακόμη και για Ευρωπαϊκά δεδομένα ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε εμπορικές και αξιόπιστες εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης των κυριοτερων κατασκευαστών στο χώρο της θάλασσας.

 

 

Η Suzuki πρώτη εισήγαγε στην αγορά των εξωλέμβιων μηχανών την τετράχρονη τεχνολογία. Από τότε η εταιρεία παρουσίασε μία μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενσωματώνοντας όλη την 35ετή τεχνογνωσία της, κερδίζοντας επανειλημμένως βραβεία για τις επιστημονικές καινοτομίες και παρουσιάζοντας φέτος την πρώτη εξωλέμβια μηχανή παραγωγής, την DF300.

Σήμερα, η Suzuki φημίζεται για την προηγμένη τεχνολογία, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την αξιόπιστη κατασκευή των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών που προσφέρει στους πελάτες της. Εξαιρετικών προϊόντων, και αυτό θα το διαπιστώσετε οποιαδήποτε εξωλέμβια της Suzuki και αν αγοράσετε.

 

Φιλοσοφία των ανθρώπων της Yamaha είναι να δημιουργούν πάντα τις πιο καινοτομικές και προηγμένες μηχανές, με στόχο να σας προσφέρουν διαρκώς συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών αποτελεί τη μοναδική εγγύηση διατήρησης και ενίσχυσης τέτοιων συναισθημάτων.

 


Go to top